living people

Tandarts Mondzorg Huizen

2018 - Huizen
Ontwerp, routing & begeleiding

De eigenaren van Mondzorg Huizen wilden graag een natuurlijke, warme en luxe uitstraling met veel licht. Living People heeft hierop ingespeeld door te werken met veel natuurtinten, luxe materialen en het plaatsen van extra ramen.

Ontwerp en design tandartspraktijk behandelkamer Mondzorg Huizen

De behandelkamer

Ook deze praktijkruimte beschikt over op maat gemaakt behandelmeubilair. Achter het de op maat gemaakte tray- en dispenserkasten is er plaats voor ongesteriliseerd gereedschap, wat bijdraagt aan een optimale routing. De XO Care behandelstoel brengt extra comfort voor de patiënt en gemak voor de tandheelkundige. Het raam is hier geplaatst voor de doorvoer van licht naar de achterliggende ruimte.

Ontwerp en design tandartspraktijk wachtruimte Mondzorg Huizen

De wachtruimte

Door de grote ramen aan de buiten- en binnenzijden van de behandelkamers is ook de wachtruimte voorzien van voldoende natuurlijk licht. De banken zijn bekleed met duurzaam en makkelijk te onderhouden skai-leer en de deurpanelen zijn van hout en zwart. Een sfeervol Puzzlewood wandpaneel gemaakt van natuurlijke materialen vult de achterzijde van de ruimte. Deze combinatie van eigenschappen zorgt voor een intiem en klassiek gevoel.

Ontwerp en design tandartspraktijk wachtruimte Mondzorg Huizen

De receptie

De op maat gemaakte balie biedt werkruimte voor 2 personen en is afgewerkt met eikenhout fineer. Samen met de verdieping waarin LED verlichting is geplaatst, zorgt dit voor een luxe entree. Het logo van Mondzorg Huizen is uit het staalpaneel rechts van de balie gelaserd. Hierin zijn LED lampen bevestigd.