living people

Ontwerp Oude Rijn Tandartsen

Alphen aan de rijn
Ontwerp, routing & begeleiding

Een praktijk die je doet denken aan een luxe hotellobby in hartje Parijs. Met deze wens klopte het jonge, gedreven team van Oude Rijn Tandartsen aan bij Living People. Maar hoe creëer je zo'n uitstraling? Dat zit 'm in de details en het maatwerk van het interieur.

Interieurontwerp voor Oude Rijn Tandartsen.

Lobby Parisienne, maar dan minimalistisch

De kans om een verpletterende eerste indruk achter te laten, krijg je maar één keer. Daarom trokken we alles uit de kast om de entree, receptie en wachtruimte zo uniek mogelijk te maken. Het codewoord is handgemaakt, want vrijwel alles wat je ziet, van receptiemeubel tot aan het lichtplan, zijn speciaal voor Oude Rijn Tandartsen ontworpen en gerealiseerd.

Op maat gemaakte traysystemen. Design tandartspraktijk Oude Rijn Tandartsen.

Een traysteem op maat

Ook is er goed nagedacht over het uitwerken van de 5 behandelruimtes. De korte looplijnen richting de sterilisatieruimte en de doorgeefkasten zorgen voor een fijne samenwerking tussen de artsen en het ondersteunend personeel. Ook is het traysysteem speciaal ontworpen en op maat gemaakt, zodat het perfect aansluit op de wensen van Oude Rijn Tandartsen.

Behandelkamer interieurontwerp en design voor tandartspraktijken.

Ruimtelijk gevoel in de behandelkamer

De uitdaging van dit project zat hem in het optimaal benutten van iedere vierkante centimeter. Dankzij onze jarenlange ervaring met het oplossen van vergelijkbare vraagstukken is het gelukt om iedere kamer een ruimtelijke feel te geven. Dit zie je goed terug in de behandelruimtes.

Ontwerp poetshoek voor Oude Rijn Tandartsen

Moderne poetshoek op maat

De poetshoek mocht qua stijl niet achterblijven en is daarom ook voorzien van een uniek ontworpen en op maat gemaakte meubel.

2d plattegrond / ontwerp voor Oude Rijn Tandartsen.

2D tekening met optimale routing

Hoe benut je iedere vierkante centimeter? Juist, met het ultieme masterplan die volledig voldoet aan alle richtlijnen en voorschriften. Zo vind je achter de op maat gemaakte tray- en dispenserkasten ruimtes voor ongesteriliseerd gereedschap. Hierdoor is de routing optimaal.