living people

Ouddorp Dental Care

2021 - OUddorp
Ontwerp, routing & begeleiding

Ouddorp Dental Care had zelf een sterk idee over de gewenste uitstraling van de praktijk: elegant met warme, natuurlijke elementen. Living People heeft deze wensen omgezet naar een ontwerp met een effectieve routing.

Ouddorp Dental Care behandelkamer

Klassieke feel in de behandelkamer

De dental LED panelen zorgen voor natuurlijk daglicht, wat essentieel is voor de behandelaar om goed te kunnen werken. Daarnaast zorgt dit type verlichting voor een natuurlijke belichting en gevoel. Gecombineerd met de visgraatvloer van pvc en de glazen wanden creëert dit een open, klassieke uitstraling.

De receptie en wachtruimte

Ouddorp Dental Care had de wens om een marmeren balie te plaatsen. Uiteindelijk is dit een keramische plaat met marmerlook geworden. Deze is niet te onderscheiden van echt marmer. Bovendien is het materiaal sterk en duurzaam en is veel eenvoudiger in het onderhoud.

Aan de roze wand hangt een 3d decoratief wandpaneel van Orac en is licht dempend qua akoestiek. Er is gekozen voor een LED railsysteem, omdat het bouwtechnisch niet mogelijk was om verlichting in het plafond in te bouwen. Een prima oplossing wat perfect past binnen de stijl van het ontwerp.

Logo details gaan feilloos samen met de sfeer

De details van het logo in de matte afwerking maken het plaatje helemaal af.

De 3D visual aangeleverd door Living People

Living People toont 3D visuals tijdens het ontwerpproces aan de opdrachtgever. Hierdoor ziet de opdrachtgever of de uitwerking goed bij de gewenste feeling van de praktijk past. 

De optimale routing is overzichtelijk dankzij een 2D tekening

Bij Ouddorp Dental Care is er gekozen voor een gescheiden routing. Dit is de meest optimale routing en herken je aan de scheiding tussen de ruimtes waar de patiënten zich bevinden en de sterilisatieruimtes. 

Peak Dentistry details

Sfeer in de praktijk

Donec ullamcorper nulla non metus auctor fringilla. Aenean lacinia bibendum nulla sed consectetur. Duis mollis, est non commodo luctus, nisi erat porttitor ligula, eget lacinia odio sem nec elit. Etiam porta sem malesuada magna mollis euismod. Maecenas faucibus mollis interdum.