living people

Ittmann Tandartsen

2017 - Velp
Ontwerp, routing & begeleiding

Ittmann Tandartsen schakelde Living People in voor een totaalconcept van een praktijk voor in een karakteristiek pand met 2 verdiepingen. De vraag was om een ontwerp te maken dat naadloos aansluit op de stijl van het pand.

Ontwerp tandartspraktijk Ittmann Tandartsen Velp - praktijk in oud klassiek pand

In de stijl van een karakteristiek pand

Ittmann Tandartsen is een 8 kamerpraktijk gelegen in Velp. De uitstraling van de buitenkant van het pand definieerde sterk hoe de binnenkant eruit zou moeten zien.

Ontwerp tandartspraktijk moderne behandelkamer Ittmann Tandartsen Velp

De behandelkamer

Zo klassiek en sierlijk eenvoudig de buitengevel is, is de sfeer van de praktijkinrichting zelf ook geworden: less is more.

De op maat gemaakte meubel is geplaatst in de routing van de praktijk. In het systeemplafond zijn natuurlijke LED panelen geplaatst, zodat licht prettig aanvoelt voor de ogen en de tandheelkundige goed zicht heeft.

Ittmann hero

Sfeer in de praktijk

Donec ullamcorper nulla non metus auctor fringilla. Aenean lacinia bibendum nulla sed consectetur. Duis mollis, est non commodo luctus, nisi erat porttitor ligula, eget lacinia odio sem nec elit. Etiam porta sem malesuada magna mollis euismod. Maecenas faucibus mollis interdum.